OVER MIJ

Mijn ontwerpprincipes

Ik ben Marijke van Deuren (1984), bouwtechnisch ontwerper van ecologische woningen.

Spreken mijn ontwerpprincipes jou aan?
Lees hier wat ik voor jou kan betekenen. Ik help je graag bij het uitwerken van jouw biobased woning.
Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Compleet en nauwkeurig

Bij de bouwkundige uitwerking van een circulaire woning gaat het om het totaalplaatje. Alle disciplines komen samen; constructie, regelgeving, geluid- en brandwering, thermische isolatie, uitvoerbaarheid, kosten en esthetica. Het is mijn uitdaging om van al deze verschillende aspecten een kloppend geheel te maken. Zorgvuldigheid vind ik daarbij essentieel.

Zo efficiënt mogelijk

Door het ontwerp en bouwproces te optimaliseren voorkom je verspilling van tijd, geld, kennis, ruimte en materialen. Méér ruimte is niet altijd beter. Het gaat erom dat je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Compacter wonen met minder materiaalgebruik en een lagere verwarmingsbehoefte is betaalbaarder én duurzamer.

Divers en flexibel

Diversiteit, zowel in natuur als architectuur, zorgt voor een duurzame leefomgeving voor iedereen. Met oog voor detail en mogelijkheden voor ieders budget en smaak. De woning kan eenvoudig aangepast worden aan nieuwe bewoners met een andere leefstijl.

Focus op comfort

Een woning is bedoeld om in te wonen. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over hoe jij de woning gaat gebruiken. Een circulaire woning met efficiënt ruimtegebruik én ruimtelijk gevoel. Het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen zorgt daarnaast voor een gezond binnenklimaat.

Scroll naar boven